sve kategorije
EN

Početna>Znanje>Znanje

Kako odabrati torbu za planinarenje

Pregleda:21 Autor: uređivač web mjestaVrijeme objavljivanja: 2020-07-01Podrijetlo:

Kako odabrati planinarsku torbu? Sve dok planinarsku torbu odaberete prema sljedećim kriterijima, definitivno nije problem odabrati odgovarajuću planinarsku torbu. Dopustite mi da vam detaljno predstavim sljedeće točke. .

1. Potrebe svrhe. Prije svega, ovisi o namjeni vaše torbe. Na primjer, ako je želite koristiti za penjanje po stijenama, postoji torba za penjanje koja je vrlo mekana i pristaje uz tijelo i ima puno udica; ako se želite voziti, može se rasklopiti s obje strane i može se nasloniti. Pakirana torba deva; želite li samo putovati, dobar izbor je i kofer s kolicima koji se može uvlačiti i kliziti; naravno, torba koja se zajedničkim imenom naziva planinarska torba odnosi se na onu vrstu koja se može koristiti za nošenje puno materijala, a lako je i udobno nositi Field putnu torbu.

2. Identifikacija materijala. Znajući za što ćemo koristiti, materijal torbe je naše sljedeće razmatranje. Kao što svi znamo, kupujemo torbe za putovanja ili planinarenje. Ako se dogodi nezgoda ili neugodnost zbog lošeg materijala, dobitak nije vrijedan gubitka. Današnje planinarske torbe izrađuju se otprilike od sljedećih materijala:

Najlon: lagan, jak, elastičan i čvrst, te svijetle boje, a neki s vodootpornim premazom također mogu biti vodootporni i otporni na kišu. Mnoge prednosti postale su prvi izbor mnogih prijatelja; Oxford: jaka, protiv trošenja, duboka i skromna, Pogodno za neke putničke prijatelje koji vole nostalgiju i lutanje; platno: Iako je materijal od platna već žuti cvijet zalaska sunca u industriji planinarskih torbi, njegov ravni oblik i jeftina cijena pridobili su prednost nekih prijatelja putovanja.

3. Struktura sustava ruksaka. Sjećate li se još naših ruksaka kad smo bili mladi? Da li bolovi u leđima uzrokuju bolove u leđima i ramenima nakon dugih leđa, pa biramo torbe za planinarenje, konstrukcijski dizajn je također vrlo važan, obično će se prodavači također detaljno upoznati s tim, treba napomenuti da budući da različiti ljudi imaju različite navike , tako da je za Udobnost iste torbe također različita, tako da u ovom trenutku nisam previše dugovječna. Osim gomilanja iskustva, dobar je izbor i čitanje tuđih recenzija.

4. Izbor kapaciteta. U redu, procjenjuje se da su vam prve tri stavke omogućile odabir stila, pa čak i marke. Zatim, sljedeća stvar koju treba pogledati je kapacitet. Nemojte misliti "veće od malog", jer to ne samo da će vas natjerati da potrošite više Pogrešnog novca, slobodan prostor će također utjecati na vašu udobnost nošenja, a čak će vam i labavi materijali stvarati probleme. Nemojte praviti malu torbu da biste bili cool, i odustanite od neke opreme jer je ne možete odložiti. Ako vam je neugodno ili čak opasno, moj prijedlog je: pod pretpostavkom da se sva oprema može odložiti, pokušajte ne biti preveliki, jer u magarećoj liniji naše torbe moraju biti lakše i lakše nego teže. .

5. Izbor boje. Današnji vanjski proizvodi postaju sve šareniji i šareniji. To nije "plima", nego potreba, jer ipak je outdoor sport s opasnim koeficijentom. Svijetle boje dat će vam veće šanse da budete spašeni u opasnosti. , Stoga nemojte birati tamne boje, posebno maskirne boje, zbog svoje skromnosti ili hladnokrvnosti. Možda će vas mali nenamjerni detalj učiniti sigurnima.

povratna veza
povratna veza